Retourbeleid

ONZE RUIL- EN RETOURSERVICE 

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop bij I-CLIP Nederland. Is de aankoop niet zoals verwacht of wilt u een andere kleur of model? Geen probleem! U kunt het artikel met de originele verpakking binnen 14 dagen ruilen of retourneren. 

Heeft u het artikel al gebruikt of is het beschadigd? Dan is ruilen of retourneren helaas niet mogelijk. 

VOORWAARDEN RUILEN EN RETOURNEREN 

De artikelen, die u wilt ruilen/retourneren, moeten per omgaande, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling bij ons binnen zijn. 

Ruilingen/retouren die niet binnen de gestelde termijn bij ons binnen zijn, worden niet door ons geaccepteerd. 

De artikelen moeten zijn voorzien van de QR code, artikelcode en in de originele verpakking worden geretourneerd. De artikelen worden niet teruggenomen indien het artikel is gebruikt, de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet correct zijn opgevolgd. 

Alleen bij producten die via I-CLIP Nederland zijn gekocht, ontvangen na een check op gebruik of beschadiging, het aankoopbedrag retour. 

Het aankoopbedrag ontvangt u binnen 30 werkdagen terug op de rekening waarvan betaling door ons is ontvangen. 

HOE WERKT RUILEN BIJ I-CLIP Nederland? 

U neemt contact op met onze klantenservice op telefoonnummer 06-48908181. Bij geen gehoor kunt u mobiel bellen op nummer 06-55461295 of een e-mail sturen naar contact@i-clip.nl

U geeft bij onze klantenservice duidelijk aan dat het om een ruiling of retour gaat. 

HOE WERKT RETOURNEREN BIJ I-CLIP NEDERLAND? 

Kies je Postservice. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Aangezien je zelf betaalt, mag jij uiteraard ook zelf de postservice/koeriersdienst bepalen waarmee de retourzending wordt teruggestuurd. Zorg hierbij dat het pakket voldoende gefrankeerd is. 

Verzend het pakket naar: I-CLIP Nederland Veenwal 5 8051 AS Hattem 

Bewaar wel altijd het verzendbewijs tot je jouw geld of nieuwe item van ons terug hebt ontvangen. 

WAT DOE IK ALS IK EEN VERKEERD ARTIKEL HEB ONTVANGEN? 

Wij verwerken uw bestelling met veel zorg. Toch kan het een keer misgaan. Heeft u een artikel ontvangen dat u niet heeft besteld? Neem dan even contact op met de klantenservice via contact@i-clip.nl of bel naar 06-48908181 / b.g.g. 06-55461295. Wij zijn op werkdagen bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

RETOURFORMULIER

Upload hier de ingevulde retourformulier